Приключиха дейностите по обновяване на СОУ Св. Св. Кирил и

...
Приключиха дейностите по обновяване на СОУ Св. Св. Кирил и
Коментари Харесай

Ученици от Белослав влизат в обновено модерно училище

 Приключиха дейностите по възобновяване на СОУ " Св. Св. Кирил и Методий “ в Белослав по плана " Саниране, съоръжение и обзавеждане на общинска просветителна инфраструктура с локално значение в община Белослав за обект СОУ " Св. Св. Кирил и Методий “ – гр. Белослав “, подмярка 7.2. " Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от Програмата за развиване на селските региони 2014–2020 година Общата стойност на плана е малко под 1 415 000 лева без Данък добавена стойност. Бенефициент е Община Белослав.

За саниране на постройката са употребявани 991 500 лева С цел възстановяване на енергийната успеваемост са изпълнени действия по полагане на външна стенна топлоизолация и каменна вата. Подменена е дограмата, на покрива на образователното заведение е подложен слънчев панел за топла вода.

С останалия финансов запас са закупени мебелно обзавеждане и техническо съоръжение за усъвършенстване на просветителния развой. Поставени са декоративни решетки за радиаторите, доставени са нови столове, маси и шкафове, таблети, принтер, озвучителна уредба, LCD екран, LED екран, интерактивна маса, климатици. Изградени са спешно и евакуационно осветяване, както и пожароизвестителна система, актуализирани са настилки.

Ремонтните действия по плана " Саниране, съоръжение и обзавеждане на общинска просветителна инфраструктура с локално значение в община Белослав за обект СОУ " Св. Св. Кирил и Методий “ – гр. Белослав “ започнаха през април 2018г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР