Приключи специализираната полицейска операция в Бургаска област за неправомерно ползване

...
Приключи специализираната полицейска операция в Бургаска област за неправомерно ползване
Коментари Харесай

41 шофьори в Бургаско са глобени с по 200 лв., паркирали на инвалидни места

Приключи профилираната полицейска интервенция в Бургаска област за непозволено прилагане тук-там за инвалиди от водачи, които нямат това право. Тя стартира на трети и завърши на четвърти декември тази година.
Само за един ден са осъществени 130 инспекции и са открити 28 извършители в Бургаска област и 13 в града. Водачите нарушили закона са глобени с санкция в размер на 200 лв..
От полицията регистрират понижен брой на нарушаванията спрямо предходната година. Според тях, това се дължи на дейните полицейски дейности, инспекциите на коли паркирани на инвалидни паркоместа, които се правят всекидневно от органите на реда.
Actualno.com напомня, че акцията против нарушителите на Закона за придвижване по пътищата беше част от самодейностите на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.
Екипите на " Пътна полиция " ревизираха обитаеми места в Бургаска област и паркингите пред търговски обекти, публични здания, пазари и други, които са предопределени за коли, благосъстоятелност на хора с трайни увреждания.
Проверката демонстрира и отношението на обществото към проблемите на хората в неравностойно състояние и до какъв брой демонстрираме схващане и състрадание към по-уязвимите. Операцията имаше предпазен, само че и образователен темперамент, споделят от полицията.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР