Приключи специализираната операция за контрол над водачи на моторни превозни

...
Приключи специализираната операция за контрол над водачи на моторни превозни
Коментари Харесай

Приключи операцията за контрол над водачи, използвали места за спиране, предназначени за хора с трайни увреждания

Приключи профилираната интервенция за надзор над водачи на моторни транспортни средства, употребяващи места за прекъсване, предопределени за хора с трайни увреждания. Полицейските дейности са част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL и се организираха в интервала от 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември на територията на всички държави-членки. В рамките на 24 часа беше осъществен засилен надзор над водачите на МПС, паркирали тук-там за прекъсване, избрани за хора с трайни увреждания.

По време на полицейската интервенция на територията на България са открити общо 1330 нарушавания при тествани 4788 водачи на МПС.

По време на интервенцията са открити редица други нарушавания. Констатирани са 36 случая на липса на наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “, отнети са 60 свидетелства за ръководство на моторни транспортни средства на водачи за неплатени санкции, връчени са 575 електронни фиша на водачи за разнообразни техни нарушавания, както и на 39 пасажери.

Най-много нарушавания са открити в ОДМВР Пазарджик – 193, ОДМВР Добрич – 192 и ОДМВР Бургас – 184.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР