Приключи сезон 2 на риалитито "Маскираният певец". И последният образ

...
Приключи сезон 2 на риалитито "Маскираният певец". И последният образ
Коментари Харесай

Истинска бомба с разкриването на победителя в "Маскираният певец"

Приключи сезон 2 на риалитито "Маскираният артист ". И последният облик в шоуто излезе на ярко. Победителят тази година в предаването е Баба Яга, а под маската бе Боби Турбото.

Призът бе връчен от миналогодишният победител Михаела Маринова, която тогава се подвизаваше в облика на Гарванът.

"Огромно благодаря, че ме поканиха в този формат. Мерси на всички, които се грижеха за мен 3 месеца. Хората, които разясниха, ме държаха във въздуха тези три месеца ", сподели той.






До финалната тройка, която през днешния ден се бори за вота на феновете, стигнаха Хищницата, Баба Яга и Булката. Вече е ясно и кои звезди се криеха зад техните облици, а точно - Хищницата - Християна Лоизу, Булката - Невена Цонева и Баба Яга - Боби Турбото.


На трето място остана Хищницата, която бе един от най-неразгадаемите облици по време на цялото предаване. Победителката от Х фактор Християна Лоизу се подвизаваше в палавия облик.


Първи на сцената довечера излезе специфичният посетител в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше артистът Филип Аврамов.

Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, завоюва бурните аплодисменти на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings – „ Volare " и „ Buleria “, а опитните

Устремена към успеха, Хищницата извърши едно извънредно парче на кралицата на соул музиката с необхватен гений и безподобен глас Арета Франклин – „ Think “.

„ Това музикално и скрито странствуване е нещо, което в никакъв случай няма да не помни. Най-трудно ми беше да се скрия, тъй като съм доста открит и прям човек. Обикнах облика си, макар че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха в този баснословен път “, показа Хищницата

Зловещата самодива с огромен нос Баба Яга също се впусна с доста предпочитание и възторг в тройния двубой като избра за свое първо осъществяване песента на американската хеви метъл тайфа Twisted Sister – „ We're Not Gonna Take It “.

„ Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и злокобна, а радостна и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „ Маскираният артист “. Най-трудно ми беше да се укривам. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме поддържат! “

С излизането си на сцената Булката смени внезапно настроението на сцената и в залата като извиси глас с надълбоко прочувствената и прочувствена национална ария „ Не казвай, любе, лека нощ “.

„ Признавам, че доста се забавлявах. В началото не знаех по какъв начин да укривам от околните си, нито по какъв начин да разясня шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм признателна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз.

Не бих заменила „ Маскираният артист “ с нищо друго! Булката ще пее за победа! “, безапелационна бе тя.

Готова да покаже целият богат диапазон на феноменалния си глас Хищницата хвърли ръкавицата на съперниците си с невероятното осъществяване на песента на музикалната икона Whitney Houston „ One Moment In Time “.

Енергичната Баба Яга одобри предизвикването и реши да плени публиката с оперната класика на именития тенор Лучано Павароти „ 'O sole mio “.

За първи път пък тримата герои изпяха обща ария на сцената, а точно класиката на Дони и Момчил - "Шапка на Цветни петна ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР