Приключи проект в Центъра за защита на природата и животните

...
Приключи проект в Центъра за защита на природата и животните
Коментари Харесай

Ремонтираха къщички на животни в зоопарка в Добрич

Приключи план в Центъра за отбрана на природата и животните в Добрич, финансиран от Прозоо - Добрич от швейцарския град Шафхаузен.

Дружеството продължава да поддържа и да оказва помощ за възстановяване на инфраструктурата в Центъра и неговите действия. С дарените средства в размер на 15 000 швейцарски франка са осъществени инфраструктурни промени, които са впечатлили сътрудниците от Шафхаузен, оповестяват от ощината.

Откраднаха необичаен папагал от Центъра за отбрана на природата в Добрич

Благодарение на сполучливото менажиране на средствата от управлението на Зоопарка е възобновена 750 метра от оградата на европейския бизон и рядката порода коне на Пржевалски, напълно е ремонтирана тяхната къща и е повдигнато равнището на настилката на площадката за естественото заличаване на копитата. Дейностите са завършили за месец и към този момент някои от жителите на Центъра за отбраната и животните се радват на нови домове.

По време на своето посещаване в Германия шефът на Зоопарка Християн Христов се е срещнал с екипа на Дружеството Про Зоо и са посетили дружно Зоопарка в Цюрих. В рамките на визитата е станало ясно, че благодетелите на Зоопарка от Швейцария ще обезпечат и превоз за европейския бизон, който ще дойде от Германия.

Приятелите на Добрич от швейцарския град Шафхаузен ще продължат да радват хората на добруджанския град с финансиране на нов инфраструктурен план. Той ще се създаде от Директора на Зоопарка за възобновяване на домовете и на други животни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР