Приключи първият сезон на кулинарното риалити шоу Hell's Kitchen, а

...
Приключи първият сезон на кулинарното риалити шоу Hell's Kitchen, а
Коментари Харесай

Ето кой е първият победител в Hells Kitchen

Приключи първият сезон на кулинарното риалити шоу Hell's Kitchen, а на финала се изправиха най-хубавите измежду 18-те участници - Дани Спартак и Филип.

На финалната права премията от 100 000 лева и контракт с началник Ангелов отиде при младия татко и някогашен готвач на френския дипломат - Дани Спартак.

След нечовечен край, за който всеки от финалистите бе основал лично меню, с което да плени гостите на ресторанта на Hell's Kitchen, Дани Спартак надви с организация, експедитивност, премерено меню и стегнат екип.



Всеки от финалистите работеше с тим от някогашните участници в Hell's Kitchen. Дани управляваше аления тим - Станимир, Марко, Божидар, Силвия и Светлана, а Филип разчиташе на поддръжката на Гичка, Нина, Мартин, Габриела и Светла. Въпреки че на страната на Филип бяха Светла и Нина, които до последно бяха в Кухнята на пъкъла, въпреки всичко в тима на Дани цареше по-голяма естетика.

Филип бе избрал и комплицирано главно ядене - патешко магре, което го забави доста, а даже при плейтването пропусна да постави грах на една от VIP гостенките - Албена Михова.

Дани Спартак, като се изключи че издаде първи главните си ястия, имаше време и да поговори със брачната половинка на вокалиста на група "Сигнал " - Данчо Караджов, която се интересуваше от гъшия дроб, прочут още като фоа гра.

Гостите в ресторанта също трябваше да дадат своя избор за основните готвачи, които приготвяха храната им.

В последна сметка след с напрежение очакване началник Ангелов избра своя любимец и разгласи, че стартират записванията за втория сезон на шоуто.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР