Приключи издирвателна операция на рухналия мост в Генуа. Официално обявеният

...
Приключи издирвателна операция на рухналия мост в Генуа. Официално обявеният
Коментари Харесай

Приключи издирвателната операция в Генуа. Жертвите са 43

Приключи издирвателна интервенция на рухналия мост в Генуа. Официално оповестеният брой на жертвите е 43. Броят на починалите набъбна, откакто от автомобил бяха извадени телата на тричленно семейство, прецизира БНР.
Деветима потърпевши остават в болница, като 4-ма от тях са в сериозно положение.Служителят от избавителния отряд Стефано Занут разясни:
“Инсталирали сме инструмент, наименуван георадар, който да следи придвижването и държанието на останалата част от структурата. Това ще ни помогне да разберем дали има проблеми, или не и по какъв начин се развива обстановката “.
Спасителите не считат, че ще намерят още починали, само че имат за задача да обезопасят терена с руините и да оказват помощ на следствието да откри аргументите за нещастието.
Половин милиард евро за очистване на следствията от сриването на естакадата и за построяването на нов мост на мястото на падналия ще отпусне компанията оператор на рухналия мост. Според инфраструктурния колос това може да стане за 8 месеца.
Ще се основат и два фонда за подкрепяне на фамилиите на жертвите и за евакуираните от жилищата, намиращи се под моста, които ще се нуждаят от нови.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР