Приключи и втората вливка от лечението, назначено на Иво. Половината

...
Приключи и втората вливка от лечението, назначено на Иво. Половината
Коментари Харесай

Зов за помощ! Да помогнем на Иво в битката с тежката диагноза

Приключи и втората вливка от лекуването, назначено на Иво. Половината път към този момент е зад тила ни. Имаше голям боязън и терзание от тази вливка, тъй като се наложи тя да е доста по-интензивна от първата, а едното лекарство беше заменено, пишат във Facebook страницата на акцията.



Напук на всички упования обаче, Иво я понесе по-добре от първата и към този момент е на крайници, а индикаторите му последователно влизат в норма. Лекарите са извънредно обнадеждени и тази седмица ще стартират да събират кафези за трансплантацията на стволови кафези, която плануват след 4-тата последна вливка, оповестяват още от страницата.

Средствата в сметката на Иво са съвсем изчерпани. Моля Ви още веднъж да застанете до нас и да ни подкрепите, с цел да можем да извървим пътя до край. Не можем да се откажем в този момент, когато в края му като че ли проблясва малко светлина, след всички стени, в които се разбивахме през последната година и половина. Благодарим Ви, че ни помогнахте да стигнем до тук и Ви молим да продължим напред дружно. Всяко подаяние е от голяма важност и ни приближава по-близо до сбъдване на фантазията ни – Иво да е още веднъж здрав! Бъдете здрави!, пишат още във Facebook страницата.

Ако желаете да подкрепите акцията, може да го извършите па следните способи:

https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-ivo-v-borbata-s…
Получател: Иво Събчев Димитров


Банка: ДСК
IBAN: BG77STSA93000010413012
BIC: STSABGSF
Основание: Дарение за лекуване


Средства ще бъдат употребявани за лекуването на Иво Димитров, който се бори с тежката диагноза „ Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В вид “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР