приключи и ние приканихме хората да дойдат до сградата на

...
приключи и ние приканихме хората да дойдат до сградата на
Коментари Харесай

Бабикян за действията на протестиращите: Това не беше протест, а опит да усетим празника

приключи и ние приканихме хората да дойдат до постройката на същинското Народно заседание, на което е написано " Съединението прави силата ", а не да стоят до Партийния дом. Поканихме ги да дойдат тук, до храм - паментика Александър Невски, паментика на незнайния войник, да почетем празника и ние. " Оказа се, че това е проблем ", разяснява от обстановката в края на митинга " Велико национално заседание 3 ".
Вчера още веднъж се стигна до конфликти сред протестиращи и полиция в края на митинга. Според Министерство на вътрешните работи - той е бил нерегламентиран.

 Протестите: Ден 75 - Отново яйца и домати по Народното събрание (ОБНОВЕНА) Протестите: Ден 75 - Отново яйца и домати по Народното събрание (ОБНОВЕНА)
Протестиращи се събраха за 75-ия си антиправителствен митинг в триъгълника на властта – сред Министерски съвет, Президентството...
" Протестите, първо са с позволителен режим единствено съгласно този господин. Те са с осведомителен. Не виждам причина да бъде възпрепятствано прекосяването по тази улица. Ето, до момента в който си приказваме с вас, виждате, коли се движат, минават хора. Изглежда, това през днешния ден сутринта е позволено, нощес - не. По някаква причудлива причина, тъй като ние заповед на кмета на града не видяхме, по която да се схваща, че единствено тук е неразрешено да се минава, неизвестно за какво в София. Защото отново дублирам -  това не беше митинг. Това беше някакъв ухилен опит и ние да усетим, че има празник, а не просто митинг, с цел да посетим тези места ", сподели още той пред bTV.
Обект на националната сигурност в главата на днешните ръководещи, тъй като съм уверен, че главата на този комисар не ръководи, а ръководи Бойко Борисов, в случай че малко разбираха накъде върви света, трябваше да разгласят обект на националната сигурност - постройката на Българска академия на науките, добави Бабикян.
Самата постройка на Българска академия на науките пострада при снощните конфликти - по нея бяха хвърляни яйца, в това число и бомбичка. Като цяло обаче полицията не употребява различен вид мощ, с изключение на избутване с щитове.
(ОБНОВЕНА)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР