Приключи ерата на голата Лейди Би! Силиконовата фурия ритуално изхвърли

...
Приключи ерата на голата Лейди Би! Силиконовата фурия ритуално изхвърли
Коментари Харесай

Лейди Би се жени! Певицата спира да се съблича, взима се с момък от Карлово

Приключи ерата на голата Лейди Би! Силиконовата хала ритуално изхвърли в коша лепенките за зърна, които използваше за топлес шоуто си, научи HotArena.

Това показа в прям диалог самата Бойка Щерева, както е същинското име на изпълнителката. Поводът да приключи провокативното държание на своите участия е връхлетялата я обич. От три месеца Лейди Би е бясно влюбена в приветлив мъж от Карлово, който се споделя Пламен Кръшков. Двамата са на върха на щастието и макар дребното време, от което са дружно, мислят за дете и за женитба.

" Шест години бях сама. Майка ми даже се притесняваше и ми оферираше всякакви мъже, които не харесвах. И тъкмо когато нямах тласък и предпочитание да диря подобаващия човек, когато ходех без грим и не се вълнувах, инцидентно се срещнахме с Пламен. Беше обич от пръв взор. Аз съм доста ранима, прочувствена и сензитивна и на моменти се тревожа от тази огромна и непредвидена обич ", споделя пред вестника щастливата Бойка, която скоро може да стане госпожа Кръшкова.

И двамата са разграничени с към този момент някогашните си сътрудници. И Бойка, и Пламен имат синове от предходни връзки. Крис на Бойка скоро прави 6 години, а Кристиян на Пламен е батко с две години. Освен съименници малчуганите доста се харесват и непрекъснато играят дружно, не крие насладата си певицата, написа " България Днес ".

" Говорим за дете и за женитба, само че изчакваме да забележим най-много къде ще се установим за непрекъснато и да решим други значими неща. Представям се в бяла рокля, с огромно деколте, подчертаващо хубавия ми бюст и прическа на кок. Споделям на Пламен - представяш ли си в случай че имаме момиче, каква принцеса ще бъде, облечена с дантели и доста красива ", споделя още Бойка.

Досега брюнетката не вярвала в брака, само че към този момент гледа на живота с други очи. Преди месец публично оповестила пред публиката, че това е било последното й голо шоу с лепенки на гърдите. Разочарованието било огромно. " Отдавна съм се наситила на тази тръпка. А и в един миг би трябвало да избираш сред това и фамилното благополучие и уют. Лукс и пари не ми трябват, видяла съм задоволително ", безапелационна е Лейди Би, която с Пламен и децата им са в непрекъснато придвижване сред София, Пазарджик, Пловдив и Карлово.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР