Приключи едно от най-гледаните предавания в българския ефир. И макар

...
Приключи едно от най-гледаните предавания в българския ефир. И макар
Коментари Харесай

Дениз и Блага за Александра: Хората не видяха истериите ѝ в Ергенът

Приключи едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир. И въпреки от финала да минаха седмици всички не престават да приказват за „ Ергенът “ и за дамите, които се бориха за сърцето му. Дениз Хайрула и Благовеста Цакова бяха посетители на Натали Трифонова в предаването „ CoolT “ по bTV.

Дениз призна, че в случай че Александра също беше поканена в предаването, може би нямаше да одобри да взе участие. От друга страна това не тормози Благовеста, за която всичко е минало и не таи неприятни усеща. И двете обаче се съгласиха, че Александра е огромният победител от предаването.

Според доста от феновете в някои моменти двете са прекалявали в нападките против Алкесандра. Дениз обаче не счита, че в миналото е прекалявала.

„ Може да съм имала по-остър език, само че това не значи, че тя не си го е заслужила “, сподели хубавицата. „ Тя по-често прекаляваше, само че това не се видя. “ „ Доста огромна част от нещата остават скрити “, удостовери и Благовеста.

„ Зрителите не видяха нервностите или напълно дребна чат от тях “, изясни Дениз. „ Тя безусловно изпадаше в нервност, в нервна рецесия. И нашето отношение беше в резултат на това. Смятам, че 21 е повече от 1. И в случай че всички настояват едно, а единствено тя твърди друго, не считам, че казусът е в тях. “

В самото начало Благовеста и Александра бяха много близки, като Алекс постоянно защитаваше Блага от нападките на останалите. Разривът в връзките им пристигна по-късно.

„ Тя ми сподели, че аз нямам качествата да бъда неин другар и при тези думи аз няма да се натискам да ѝ бъда другар “, изясни 31-годишната плеймейтка. „ В един миг осъзнах, че моето успокоение е доста по-важно, в сравнение с да бъда другар на някого. “

Финалът на шоуто не мина и без сълзи. Когато научи, че си потегля, Благовеста се разплака.

„ Аз изобщо не чаках да си потегли и тъкмо поради това по този начин го одобрих “, изясни тя. „ В момента, в който осъзнах, че в действителност всичко завършва, не можаха да ме вдигнат от стола. “

Тя призна, че фактически се е влюбила във Виктор, въпреки че не е по-различен от останалите мъже. Смята, че сантименталната атмосфера в предаването е главната причина за възприятията ѝ.

За разлика от нея Дениз е хлътнала чак най-после, само че не би споделила, че се е влюбила.

„ Бързо ми мина, по тази причина считам, че не е било тъкмо обич “, описа тя. „ Аз по-скоро съм се „ влюбила “ в визията за него, а не в това, което е в действителност. “

И двете дами отхвърлиха да имат гаджета сега и не считат, че ползата към тях се е повишил след „ Ергенът “. Дори в противен случай – някои мъже се тормозят да ги канят на срещи, откогато са станали известни.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР