Приключи драмата с барикадиралия се в дома си бивш полицай

...
Приключи драмата с барикадиралия се в дома си бивш полицай
Коментари Харесай

Барикадиралият се бивш полицай се предаде

Приключи драмата с барикадиралия се в дома си някогашен служител на реда Венцеслав Караджов, който нощес се барикадира в дома си в Пловдив, евентуално въоръжен.

По информация от неговия юрист Зоя Тошкова, малко преди 6 ч. тази заран Караджов е склонил да се съобщи без опозиция и по този начин случаят е приключил без потърпевши. Дотук се стигна, откакто Върховният касационен съд постанови с дефинитивно решение най-тежката присъда - пожизнен затвор - за това, че на 15 май 2016 година е прострелял родителите си. При тази новина Венцеслав Караджов се е барикадирал с думите, че " няма да лежи почтен в пандиза и е решен на всичко ", разяснява БНР.

Полиция жандармерия и специфични полицейски елементи бяха обкръжили къщата и региона през цялата нощ. Делото на Караджов се гледа за трети път от Върховния касационен съд. С последното си решение обаче, висшите магистрати потвърдиха дефинитивно, че той е умъртвил родителите си.

През 2016 година телата на родителите на наказания бяха открити безжизнени след спор за парцел. Те водили дело със сина си, което спечелили. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР