Приключенецът идва в България! PEUGEOT ще представи за пръв път в

...
Приключенецът идва в България! PEUGEOT ще
представи за пръв път в
Коментари Харесай

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER с премиера на AUTO CITY ПЛОВДИВ

Приключенецът идва в България! PEUGEOT ще представи за пръв път в страната изцяло новия RIFTER пред посетителите на Auto City Plovdiv. Ново име за напълно нов модел, който ще може да бъде забелязан от 24 до 29 септември в Международен панаир Пловдив.
Пълната SUV гама на марката ще впечатлява с дизайн и технологии по време на изложението, а носителят на над 45 международни награди, измежду които и Автомобил на годината Peugeot 3008 SUV, ще очаква всички искащи в тест зоната.

Голямата премиера на PEUGEOT – RIFTER, смело приема съвременен контур. Еднакво здрав и елегантен той е решително основан за ежедневни завършения. Неговият приключенски дух и пристрастеност към пътешествията го карат да се усеща у дома си на всички места.
Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit®, новият PEUGEOT RIFTER изпълнява обещанието да обезпечи при всякакви условия интензивно усещане при шофиране, невиждано в неговия клас.

Изграден на база на платформата EMP2, известна с динамичните си качества, новият PEUGEOT RIFTER има здравината и издръжливостта да се оправи даже и с най-трудните терени и условия. Той съчетава многофункционалност, модулност и деловитост. Отличава се с икономични двигатели и техническо съоръжение от най-ново потомство. Пътното държание е подсигурено от предно окачване вид Pseudo MacPherson и задно окачване с деформируема напречна греда.
С мощен и стилен външен дизайн и уверен темперамент, новият PEUGEOT RIFTER е заимствал някои от стилистичните и функционални характерности на SUV света: голям клирънс, огромни колела, големи протектори на праговете на вратите, на долната странична част на каросерията и предната и задната брони.
Тези атрибути способстват за утвърждаване на неговата индивидуалност и му разрешават да се възползва от своята нова многофункционалност: динамична компактност за града, мощ и мощ за дълги пътувания и бягства сред величествената природа.
Най-авантюристичните водачи могат да излязат отвън утъпканите пътеки, като изберат функционалността Advanced Grip Control (Усъвършенстван надзор на сцеплението). Системата работи в композиция с функцията Hill Assist Descent Control (Помощ при спускане по наклон), която поддържа автоматично оптимална скорост по стръмни скатове.
Икономичността на предлаганите двигатели е от най-високо равнище.
От бензиновите мотори се предлагат два разновидността на мотора 1.2 PureTech:
• PureTech 130 к.с. S&S с 8-степенна автоматична скоростна кутия / EAT8 (ще бъде наличен през 2019 г.)
• PureTech 110 к.с. S&S с 5-степенна механична скоростна кутия, разполагаем също и във версия с доста невисок разход на гориво.
Двигателите PureTech 130 включват филтър за твърди частици за понижаване на емисиите на частици.

От дизеловите мотори се оферират три варианта на мощ на мотора 1.5 BlueHDi:

• BlueHDi 130 к.с. S&S с 6-степенна механична или 8-степенна автоматизирана скоростна кутия / EAT8

• BlueHDi 110 к.с. с 5-степенна механична скоростна кутия, разполагаем също и във версия S&S с доста невисок разход на гориво
• BlueHDi 75 к.с., с 5-степенна механична скоростна кутия
Голям 8-инчов пъстър сензорен екран осигурява съгласуваност. Разположен на една ръка разстояние, той включва два USB врата, жак, Bluetooth връзка и безжично зарядно. Системата се добавя от Mirror Screen, съвместима с Mirror Link, Apple Carplay и Android Auto.

Свързана 3D навигация включва гласово управление и разрешава търсене на интересни места по елементарен и интуитивен начин. Тя взема поради информацията за пътната конюнктура в действително време (TomTom Traffic) и може да изписва информацията за паркинги, бензиностанции и прогноза за времето.

Новият PEUGEOT RIFTER предлага модулно и лесно за акомодация пространство. Оптимизацията на архитектурата позволява предложение на версиите с 5 и 7 места в две дължини всяка - Standard (4,40 м) и Long (4,75 м). Последната прибавя повече дължина както към междуосието, по този начин и към надвеса за идеално вътрешно пространство.
На всяка от 3-те седалки на 2-рия ред може да бъде сложено детско столче.
Багажникът на PEUGEOT RIFTER има товарен капацитет, вариращ от 775 литра до кората на багажника във версията с 5 места и стандартна дължина до 4 000 литра до тавана във версията с увеличена дължина и при сгънати седалки.

PEUGEOT ще покаже и цялостната си SUV гама на Auto City Plovdiv - компактния градски SUV PEUGEOT 2008, 7-местния SUV PEUGEOT 5008, и флагманът на марката – Peugeot 3008 SUV, с безподобен дизайн и новаторски i-Cockpit®.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР