Приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш

...
Приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш
Коментари Харесай

Приказна история за вълшебството на Коледа

Приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш подаръка, за който постоянно си мечтал. Очаквайте „ Коледа край камината “  на 18 октомври. За Лайла, която е изгубила родителите си, коледните празници са най-тежкият и уединен интервал. Тази година обаче тя ще посрещне празника с най-хубавите си приятелки в кокетни вили посред заснежените скатове на Тенеси.

Но предстоящата зимна приказка се оказва мираж – градчето е скучно и съвсем безлюдно, а вилите са занемарени. Момичетата се двоумят дали да не анулират резервацията си, само че сърце не им дава да разочароват собственичката, благата вдовица Елинор.

Затова се залавят да вдъхнат нов живот и коледен дух на вилите. Налага се приятелките на Лайла да си тръгнат прибързано, само че тя остава, с цел да довърши реновирането. А и по този начин ще има опция да опознае Тео, грубия и високомерен притежател на локалното кафене. Младата жена обаче е заинтригувана да разбере какво се крие под непроницаемата му осанка. Дали тази година най-сетне няма да получи подаръка, за който постоянно е мечтала? Защото на Коледа се случват чудеса, задоволителна е единствено щипка магия, чаша парещ ябълков сайдер край камината и някой, който да целунеш под имела. Писателката Джени Хейл написа летни и коледни романи. През 2017 година Hallmark Channel приспособява книгата й „ У дома за Коледа “ в пълнометражен филм.

На топъл банкет у нас се радват и останалите заглавия на писателката - „ Всичко стартира на Коледа “ и „ Винаги ще има Коледа “, както и трите летни романа „ Лято край Брега на светулките “, „ Къща край брега на светулките “ и „ Лято край морето “. В извънредно изявление за предаването на БНР „ Нощен Хоризонт “ Джени Хейл споделя: „ Като дете живеех с мисълта, че порастваш, намираш си работа, която харесваш като цяло, ставаш родител.

Вече като стара открих, че ми харесва да преподавам и че го върша добре. Бях начална учителка в продължение на 18 години. И внезапно в главата ми се появи концепцията да напиша книга. Реших да го направя. Нямах доста опит в това. Ето за какво започнах да се интересувам от процеса на писане на една книга. Така стартира моята нова кариера, която се разви дотолкоз, че стопирах да преподавам.

Понякога хората си споделят: „ О, би трябвало да напиша книга, да направя това или това “, без да мислят, че в действителност могат да реализират това, което желаят. Според мен тази е повода хората да не следват фантазиите си – тъй като не считат, че е допустимо. Аз обаче съм уверена, че всичко е допустимо.
За тези, които са подготвени да положат задоволително старания. “. Тази убеденост Джени Хейл вплита и в своите романи. С наближаването на коледния сезон ИК „ Хермес “ ще зарадва почитателите с новата й книга - „ Коледа край камината “. Една приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш подаръка, за който постоянно си мечтал.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР