Приказките за космически туризъм и други извънземни авантюри може би

...
Приказките за космически туризъм и други извънземни авантюри може би
Коментари Харесай

Джеф Безос инвестира в космоса, защото планетата ни върви към разруха

Приказките за галактически туризъм и други извънземни случки може би са просто заучени изречения, които мощните на деня употребяват, с цел да не ни споделят цялата истина за бъдещето, което ни чака.
 Джеф Безос, Blue Origin и визията на милиардера за живота в Космоса
Безос сподели по какъв начин ще живеем в Космоса

Прекалено е хубаво, с цел да е истина

Джеф Безос, който, също като Илон Мъск, налива милиарди в създаването на галактически апарати и станции, неотдавна заяви, че космосът е алтернативата ни поради разпадащата се планета.

Милиардерът даде изявление за CBS News в което разкри, че индивидите " унищожават планетата " и това е повода за нападателните му вложения в посока космос.

" Ние, хората, би трябвало да отидем в космоса, в случай че желаеме да цивилизацията ни да продължи да съществува ", сподели Безос.
 Джеф Безос и луноходът му Blue Moon

Джеф Безос и луноходът му Blue Moon

Той не счита, че Земята ще стане негодна за обитаване от типа ни, само че има вяра, че космосът би трябвало да бъде употребен като спомагателен инструмент в запазването на живота тук.

Идеята му е да сътвори условия за изнасяне на някои промишлености, които са най-вредни за околната среда на Земята, в космоса.

По думите му, след немного време, това ще е по-евтин и резистентен вид за производството на микропроцесори да вземем за пример.
 Джеф Безос, Blue Origin и по какъв начин милиардерът вижда Космоса след години
Как Джеф Безос ще превземе Космоса

Доста смели фантазии

Безос споделя, че планетата ни ще бъде превърната в " жилищна зона ", а тежката промишленост ще се реализира в орбита.

В същото време обаче милиардерът не пропусна да регистрира, че хората ще могат свободно да вземат решение дали желаят да останат тук, или да се изместят в космоса, тъй като изискванията там също ще са много положителни.

Дори не можем да си представим какво се случва в главата на Безос, само че подмятането за рушащата се планета по никакъв начин не ни наподобява като безобидна констатация. Дали пък той и Мъск знаят нещо, което ние, не-милиардерите, не знаем?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР