Приказката между Барселона и Лионел Меси продължава, след като двете

...
Приказката между Барселона и Лионел Меси продължава, след като двете
Коментари Харесай

Какъв е размерът на новата заплата на Меси?

Приказката сред Барселона и Лионел Меси продължава, откакто двете страни се споразумяха за нов контракт, обвързващ аржентинеца до 2021 година. Испанските медии и футболните експерти се питат каква ще бъде заплатата на Лео по новия договор. Преди година Ла Пулга обнови параметрите по контракта си до 2018-а и усили годишната си заплата на 39,4 милиона евро нето.

Според вестник AS (който се базира на собствен източник, само че не може да удостовери с увереност, че цифрата е истинна) възнаграждението на аржентинеца ще скокне до умопомрачителните 50 млн. евро на сезон. Ако това е правилно, значи, че Барселона ще заплаща всяка година 100 милиона евро единствено за заплата на огромния си водач (заради още 50 млн. евро данъци). Като прибавим и близо 70-те милиона (плюс данъци) за Неймар, числовата стойност става галактическа единствено за двама футболисти.

Други информации в пространството настояват, че Лео ще се подписва против 40 милиона евро на година, само че в същото време ще получи стабилен бонус поради новия контракт - 50 милиона евро, които ще бъдат разпределени отмерено през идните четири години. Изчислението демонстрира, че тогава заплатата му ще се повиши даже над 50 млн. евро на сезон.

В Каталуня не са уверени какъв брой тъкмо ще е заплатата на номер 10, само че подозират, че той ще резервира твърдия си доход, който ще остане в границите на към 40 милиона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР