Приходите от мача между Челси и Арсенал на 6 август

...
Приходите от мача между Челси и Арсенал на 6 август
Коментари Харесай

Приходите от "Къмюнити шийлд" ще бъдат дарени на засегнатите от пожара в Лондон

Приходите от мача сред " Челси " и " Арсенал " на 6 август на " Уембли " ще бъдат дарени на засегнатите от опустошителния пожар в Лондон, оповестиха от Футболната асоциация (ФА) на Англия. От организацията се надяват в разногласието за " Къмюнити шийлд " да бъдат събрани 1.25 млн. паунда.

Общо 79 души починаха в жилищния блок " Гренфел тауър " в Лондон. Двата водещи клуба от британската столица се сплотиха в поддръжката си към потърпевшите.

" Както всички, " Арсенал " остана шокиран от случая в " Гренфел тауър ". Сърцата ни са отворени към всички, наранени от тази покруса ", съобщи изпълнителният шеф на " топчиите " Айвън Газидис.

We're dedicating the 2017 #CommunityShield to the victims of the Grenfell Tower tragedy.

Find out more: https://t.co/FZs7ivdhDnpic.twitter.com/Wz036epPTE
— The FA (@FA) June 23, 2017

Той уточни, че клубът застава един до друг с " Челси ", с цел да покаже " поддръжката си към всички, които изгубиха другари и фамилии, домовете си и чувството си за сигурност ".

Директорът на ФА Крейг Кларк съобщи, че въпреки това да е единствено един футболен мач, задачата е да се помогне. " Два от огромните лондонски тимове ще излязат дружно, с цел да играят на най-известния стадион единствено на няколко километра от Кенсингтън. Те ще бъдат обединени от пристрастеността си към футбола, от скръбта си към трагичната загуба и в поддръжката към общността. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР