Приходите от хазарт в Макао са се сринали с 87,8

...
Приходите от хазарт в Макао са се сринали с 87,8
Коментари Харесай

Срив на приходите от хазарт с близо 90% в Макао заради коронавируса

Приходите от хазарт в Макао са се сринали с 87,8 % на годишна основа през февруари. Казината в най-големия център на хазартната промишленост в света бяха затворени за две седмици като мярка против разпространяването на епидемията от ковид, заяви " Ройтерс ".
11 нови жертви на ковид в Иран за 24 часа С това общият брой на умрелите стана 54, а случаите на инфектирани – 978
Резултатът е по-слаб и от упованията на анализаторите за спад от 80 на 100. Февруарските приходи възлизат на 386,74 милиона щатски $.

И въпреки локалните управляващи да позволиха отварянето на
казината от 20 февруари, съгласно представителите на сектора и жителите приходите ще останат под напън във всичките 41 обекта поради здравните условия и строгите ограничавания за влизане на туристи.
Здравните управляващи в Съединени американски щати предизвестяват, че брадите могат да са спънка за медицинските маски Диаграмата на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите стана мотив за смешки
Макао, чието население наброява 670 000 души, е ситуиран на 60 км западно от Хонконг и е столицата на игралния бизнес в Азия. Това е единственото място в Китай, където е легализирана и бурно се развива хазартната промишленост.

Оборотът й надвишава няколко пъти оборота на американския Лас Вегас, а налозите от активността на
казината обезпечават към 80 на 100 от постъпленията в локалния бюджет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР