Приходите на Facebook за тримесечието са рекордни, въпреки липсата на

...
Приходите на Facebook за тримесечието са рекордни, въпреки липсата на
Коментари Харесай

Коронавирусът изглежда носи големи печалби за компании като Facebook и Apple

Приходите на Фейсбук за тримесечието са рекордни, макар неналичието на реклами, съобщи БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
От Фейсбук оповестиха, че тримесечните им облаги съвсем се е удвоили и потребителите са се нараснали макар понижението на рекламите. Има и растеж на приходите от 10% при плануван 7,9%.
Водещата обществена мрежа в света съобщи, че е осъществила доходи от 18,7 милиарда $ през неотдавна завършилото тримесечие, защото броят на хората, които употребяват платформата месечно е повишен до 2,7 милиарда души.
Новината идва ден откакто Марк Зукърбърг трябваше да дава отговор на въпроси на Комисията по конкуренцията в Конгреса и обвинявания, че постанова монопол.
И Apple значително опроверга отрицателните пазарни прогнози, като разгласи растеж на приходите си от 11% през третото тримесечие на актуалната фискална година в размер на 59,7 милиарда $. Това очевидно сочи, че софтуерният колос е малко обиден от следствията от коронавирусната пандемия.
Акциите на калифорнийския колос се повишиха с близо 5% в електронната неприсъствена сесия след затварянето на постоянната сесия на тържищата оттатък Атлантика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР