Приходи в размер на близо 66 000 лева от работата

...
Приходи в размер на близо 66 000 лева от работата
Коментари Харесай

Около 5 000 лв. е печалбата на Градския басейн в Асеновград

Приходи в размер на близо 66 000 лв. от работата на Градския басейн в Асеновград са постъпили в Дейност „ Пазари и борси “ към Общината, под чието стопанисване е обектът. Общо разноските, пък, възлизат на към 61 000 лв.. Постъпленията от парични средства са осъществени от месечни абонаментни карти, единични визити, наеми и такси за търговия навън.
За Градския басейн в Асеновград сезонът започва публично на 25.05.18 година и продължи до 16.09.18 година, т.е. общо работните дни на обекта са 82.
" Половината от тях бяха студени и дъждовни, а 19 – хладни и с променлива облачност. Реално единствено 21 дни времето бе топло и уместно за плаж. Въпреки несъответствуващите метеорологични условия в огромна част от сезона, успяхме да осъществяваме, въпреки и минимална, облага ", уточни за Actualno.com шефът на Дейност „ Пазари и борси “ - Антония Стоянова.
През лято 2018 година комплексът работеше с увеличено работно време - от 8:00 ч. до 20:00 ч. Закупени бяха четири коридора за басейна, с помощта на които се организираха тренировки на децата от спортни клубове и от детската академия „ Шарена ваканция”.
В началото на сезона бяха закупени 100 нови шезлонга, 95 чадъра и 30 масички, с които общият брой консумативи разполагаем на посетителите стана: 240 шезлонга, 200 чадъра и 120 масички. За да действа обикновено обектът бяха направени разноски за работни заплати на личния състав, консумативни материали - стойки за чадъри, акумулатори, душове, почистващи препарати, муден хлор, гориво, електрическа енергия, противоположна вода, питейна вода, физическа защита. Извършен бе и настоящ ремонт, при който се подмениха всички тръби, захранващи басейните с минерална вода. Микробиологичен разбор на водата се извършваше на всеки 10 дни.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР