Приготвянето на багажа за уикенд извън града е истинско изкуство,

...
Приготвянето на багажа за уикенд извън града е истинско изкуство,
Коментари Харесай

Beauty продуктите, които ще ви трябват за уикенд извън града

Приготвянето на багажа за уикенд отвън града е същинско изкуство, без значение дали считаме да го прекараме край морето или в планината.

Същото, несъмнено, важи и за козметичния несесер, защото той доста постоянно се оказва препълнен с неща, които са неразделна част от ежедневния ни beauty режим, само че по време на почивката просто не ни трябват. Дълготраен декор дьо загар, голяма палитра сенки и няколко типа моливи за устни са единствено дребен образец за артикули, които само заемат мястото на, да кажем, един спомагателен чифт обувки.

Ако ви следва да избягате от града за няколко дни, уверяваме ви, че това, което ще ви е в действителност належащо, с цел да се разкрасите, са следните пет неща:

Безцветна серпантина

Класическите формули просто нямат място на плажа и след доста малко време, прекарано под парещото слънце, сами ще се уверите за какво. От друга страна, безцветната гел серпантина е артикул с “2 в 1 ” деяние – с нея ще наблегнете и повдигнете миглите си, само че и ще фиксирате веждите, защото моливите и палитрите за вежди също не са целесъобразни.

Заповедите за хубост, които всяка французойка съблюдава

Слънцезащита за лице с цвят

Ако ще си купувате обособен артикул, който да пази кожата на лицето от нездравословните слънчеви лъчи, инвестирайте в крем с фактор, който има и лек цвят. По този метод си осигурявате освен отбрана, само че и леко покритие в жанр BB крем, изключително в случай че в всекидневието сте привикнали постоянно да разчитате на декор дьо загар или коректор, с които да прикривате тъмни кръгове, белези и някоя инцидентна пъпка.

 beach beauty 2

Мултифункционална палитра

Малко бронзант и руж са всичко, от което се нуждаете, с цел да осигурите на лицето си приятна прохлада, изключително вечер. Снабдете се с компактна палитра, по опция с артикули с кремообразна формула, за които даже не ви би трябвало боеприпас от четки за нанасяне. С помощта на върховете на пръстите си използвайте малко руж върху скулите и устните, а по-тъмния цвят на бронзанта нанасете по слепоочията, върха на носа и брадичката, и даже върху клепачите.

Хидратиращ артикул

Единствената стъпка от ежедневния ви режим, която би трябвало да придвижите със себе си и по време на ваканцията, е нанасянето на хидратиращ крем или серум. Особено когато сте изложени за дълго време на слънце, а по-късно кожата ви има потребност от поддържане и възобновяване. Изберете нежна формула, която можете да нанясяте заран и вечер, и като база под лекия грим.

Мокри кърпички

Най-бързият и елементарен метод да почистите лицето си преди лягане, без да се постанова да вземате със себе си шишенцето с мицеларна вода и памучните тампони. Освен това, кърпичките постоянно ще влязат в приложимост, когато просто имате потребност да се освежите.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР