Прието е мнението, че всяка една жена си мечтае за

...
Прието е мнението, че всяка една жена си мечтае за
Коментари Харесай

Домашна маска за почистване на лицето

Прието е мнението, че всяка една жена си мечтае за принца на бял кон. Е да, само че ти си модерна и съвременна жена и те вълнуват надалеч по-полезни и забавни неща. Ето че през днешния ден да вземем за пример, не ти дава успокоение и мира едно въпросче... какво да направиш за засияе кожата на лицето ти, само че без да се разкарваш до козметик /със сигурност по този начин ще си спестиш и някой лев в повече/? 
Ще се луташ през целия ден из google да търсиш за някоя чудотворна маска обещаваща безконечна хубост и младост, само че мислиш ли, че съществува такава?
Ще ти предложим тук няколко хрумвания за друг вид коя, с които ще се потрудиш сполучливо за хубостта на лицето си, без да ти се постанова да мърдаш от в къщи.
1. Маска с краставица за хидратация на сухата кожа.
Ако твоята коя на лицето е суха - това е подобаващата маска за теб. В краставиците наличието на вода е почти 95% и не инцидентно са желани по време на диета. Но тя може да скрие обичаният ти крем за навлажняване в дребния си джоб. Краставицата е правилен другар при битката против подпухналите очи и оказва помощ за свиването на кръвоносните съдове. Не е инцидентен и фактът, че слагането на резенчета краставица върху клепачите на очите оказва помощ за премахването на умората и напрежението.
- нужни артикули: 1 краставица, 2 с.л. кисело мляко, 1 чаша овесено брашно.
- използване: настърганата на ситно краставица се прибавя към овесеното брашно и киселото мляко. Бърка се до приемане на хомогенна примес и се нанася по лицето. Оставя се да работи за 30 мин. след което се изплаква с топла вода. Краставицата подхранва в дълбочина кожата, а млечната киселина убива бактериите. 
2. Маска за надълбоко пречистване с кафе.
Кафето е един от водещите източници на антиоксиданти. То има способността да почиства в дълбочина кожата и да отстранява от нея замърсяванията. Маската работи чудесно за ободряване подпухналите очи и изтощената коя.
- нужни продукти; 30 година смляно кафе, 2 с.л. кокосово масло.
 Почистване на лицето в домашни условия Почистване на лицето в домашни условия
Всеки ден по повърхността на кожата ни се натрупват прахови частици, мастна тъкан, пот и още доста замърсители. Така порите на кожата с...
- метод на използване: Смесете и разбъркайте добре двата продукта. Нанася се с кръгови придвижвания върху лицето. Маската би трябвало да се остави за деяние от 15 мин до 1 час. Процедурата може да се прави 2-3 пъти в седмицата.
3. Маска за лице с какао и авокадо за хидратация.
Този тип маска може да направи кожата на лицето ви млада, нейна и красива. Авокадото е плод, богат на ненаситни мазнини и витамини, които имат прелестно деяние при хора с сензитивна, проблематична или суха коя. То оказва помощ и за закъснение процеса на стареене. 
- артикули: 1 с.л. какао на прахуляк, 1/4 авокадо, 1 с.л домакински мед.
- метод на използване: Авокадото се намачква и към него се прибавят другите два продукта. След като се разбърка добре, маската би трябвало да се нанесе върху суха и чиста кожа. След 15 мин. на деяние лицето се изплаква.
 Студът не е спънка за хубостта: по какъв начин да се грижим за кожата през зимата Студът не е спънка за хубостта: по какъв начин да се грижим за кожата през зимата
Пренебрегването на грижата за кожата през зимата е като излизането на разходка без пухено яке и топла шапка в студа. Идеята е смела, само че...
4.  Матираща маска за лице с яйце за мазна кожа.
Истинско предизвикателство за всеки е мазната кожа. Тя изисква непрекъсната и прецизна грижа. Тази маска е доста подобаваща за матиране и усмиряване на мазна кожа, с помощта на стягащия резултат на яйчния жълтък и успокоителното деяние на овесената каша.
- нужни съставки: 2 яйчни жълтъка, 1/2 чаша овесена каша, 1 с.л. мед /домашен/, 1 с.л зехтин.
- използване: Комбинирайте всички артикули и добре разбъркайте до приемането на хомогенна примес. Нанесете върху лицето и оставете 15-20 мин. за деяние. Тази маска се изплаква с хладка вода!
В умозаключение запомнете, че ключът към положителното самочувствие и хубост е прикрит в кухненския долап. Домашните маски са лесни, бързо, напълно с естествен състав и приятният метод да поглезиш себе си в уюта на личната къща.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР