Прието е, че мъжете изневеряват по-често. Или поне беше така

...
Прието е, че мъжете изневеряват по-често. Или поне беше така
Коментари Харесай

Защо изневеряваме

Прието е, че мъжете изневеряват по-често. Или най-малко беше по този начин съгласно статистиката. Напоследък обаче тя се промени и взе да демонстрира, че дамите към този момент не оставаме по-назад в любовните случки и макар че сякаш сме доста мощни, непоколебими и морални бранителки на същинската обич, и нашият ангел май поотслабна.

И защото очевидно нашите обичани представители на мощния пол не могат да одобряват, че и ние поглеждаме (и не само) настрана, част от тях взеха решение да потърсят пояснение на женската невярност в световен проект. Така тези мъдри господа стигнали до извода, че има три съществени аргументи дамите да кръшкаме. И по този начин...

Номер 1

Искрата е изчезнала. Сексът с колегата към този момент е рутина, по обвързване, а хубавите ни глави били цялостни с мечти как  с различен мъж любовните милувки ще са разнообразни, горещи и ще бушува пристрастеност както в никакъв случай до момента. Явлението било постоянно следено при дълготрайни връзки.

Номер 2

Сексът не просто е отегчителен, а искрено не коства, посредством изневярата дамите изразявали недоволството си. Не че мъжете не вършат същото...

Номер 3

Липса на зрялост. В този случай дамите се хвърляли в обятията на различен мъже след огромен спор или скандал, търсейки разтуха и схващане.

Ние, девойките от venera.bg, не мислим, че изневярата е нещо чак толкоз комплицирано, нито че претекстовете на двата пола са чак толкоз разнообразни. И мъжете, и дамите в общия случай изневеряват, тъй като нещо им липсва, не им доближава, търсят нещо друго или пък алкохолът им пристигнал допълнително. Просто не сме чак толкоз разнообразни и комплицирано устроени. Но каквато и да е повода за изневярата, резултатът в никакъв случай не е добър, някой постоянно е засегнат, от време на време всички. Така че, девойки, бъдете умни, положителни и мощни бранителки на същинската обич... или най-малко се постарайте:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР