Приетият военен бюджет на САЩ съдържа негативни елементи, които представляват

...
Приетият военен бюджет на САЩ съдържа негативни елементи, които представляват
Коментари Харесай

Пекин: Военният бюджет на САЩ ще влоши двустранните отношения

" Приетият боен бюджет на Съединени американски щати съдържа отрицателни детайли, които съставляват интервенция в работите на Тайван, Хонконг и Синдзян ”. Това съобщи представителят на комисията по външни работи на китайския парламент, представен от БГНЕС. 
Документът нарушава съществено правилата за „ обединен Китай ”, подкопава значително китайско-американските връзки и дестабилизира ситуацията в Тайванския проток. Китай показва изрично неодобрение и съдбоносен митинг по този мотив, декларира представителят, представен от ИТАР ТАСС.
Според представителя на Народното събрание, Вашингтон се „ управлява от предубеждения ”, като се намесва жестоко във вътрешните работи на Китай. „ Решително настояваме американската страна да се откаже от мисленето си от времето на студената война и логиката на хегемон, да спре да се меси във вътрешните работи на Китай и неотложно да предприеме ефикасни ограничения, с цел да в профил отрицателните последствия от сходни стъпки. Вашингтон би трябвало да предприеме дейности, с цел да резервира китайско-американските връзки ”, акцентира представителят на външната парламентарна комисия.
На 20 декември президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа плана за боен бюджет за 2020 година, който планува въвеждането на наказания против Русия. Конгресът на Съединените щати предлага да се следи деликатно развиването на руско-китайското военно партньорство. Като показва поддръжка към протестиращите в Хонконг, американската страна има намерение да покачва отбранителните благоприятни условия и боеготовността на Тайван чрез взаимни учения и продажба на оръжие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР