Приемният терминал за газопровода „Турски поток“ е в достатъчно висока

...
Приемният терминал за газопровода „Турски поток“ е в достатъчно висока
Коментари Харесай

Приемният терминал за газопровода „Турски поток“ е построен до 87,3 %


Приемният терминал за газопровода „ Турски поток “ е в задоволително висока подготвеност. Той е издигнат до 87,3 %, което дава отговор на графика на плана. Това е съобщил заместник-председателя на „ Газпром “ Олег Аксютин в ефира на телевизия „ Россия-24 “.

„ Гатовността на съветската част е 99%, сега текат заключителните пускови действия. Строителството на морската част е приключено през ноември предходната година. Що се касае за турската територия, строителството на приемния терминал се прави в тези графици и периоди, които са избрани за плана. Строителната подготвеност е 87,3 %, т.е. задоволително висока “, цитира думите на Аксютин организация ТАСС.

Аксютин е прецизирал, че „ Газпром “ възнамерява да пусне газопровода на турска територия в сходство с одобрените периоди, а точно през декември 2019 година По думите му и за двете тръби се чака подаването на природен газ към самия газопровод.

По-рано заместник-председателят по време на конференция заяви, че „ Газпром “ разчита на цялостна степен на подготвеност на „ Турски поток “ през ноември и чака първата доставка на газ през последното десетдневие на декември 2019 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР