Приемният ден на областния управител на Русе Анатоли Станев вече

...
Приемният ден на областния управител на Русе Анатоли Станев вече
Коментари Харесай

Приемният ден на областния управител на Русе се мести в четвъртък

Приемният ден на регионалния шеф на Русе Анатоли Станев към този момент няма да бъде във вторник, а в четвъртък от 15.00 до 17.00 часа

Както и до момента по време на него той ще се среща с жители и ще дава отговор на техните въпроси. Припомняме, че измежду водещите за Станев цели е ефикасната връзката с жителите на района. Въведена е и процедура в администрацията, при която неотложно се дава отговор на всяко заявление или тъжба, подадено от жителите.

Сред най-честите проблеми, които русенци споделят с регионалния шеф са битови проблеми, разногласия със съседи, както и незадоволеност от обслужването в някои от административните структури на локално и държавно равнище.

За среща с регионалния шеф е належащо авансово записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от по кое време би почнала самодейността. Тя е в развой на разискване със съответните органи на локалната власт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР