Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС-Кърджали

...
Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС-Кърджали
Коментари Харесай

Павлин Кръстев: Ангажирахме министър Караджов с ремонт на пътя Кобиляне – Брезен – Боровица – Долна Сполука

Приемен ден за жителите на Ардино провежда депутатът от ДПС-Кърджали инж. Павлин Кръстев.

Срещата се организира в Общинския партиен офис. На нея участваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, ръководителят на Общинската организация на ДПС-Ардино Шахин Байрамов, ръководителят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Наско Кичуков, общински съветници от локалния парламент, кметове и кметски наместници на обитаеми места и поданици.

Пред депутата от Движение за права и свободи бяха сложени въпроси от най-различен темперамент. Жители на община Ардино го потърсиха да спомага по редица обществени и здравни проблеми.

Хората бяха изключително обезпокоени от нарастването на минималния застрахователен приход на дребните аграрни производители и тютюнопроизводителите с 290 лева, достигайки 710 лева

Жителите на община Ардино попитаха народния представител какво се случва с Програмата за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания. Дали тя ще продължи през тази година и ще има ли финансиране.

Хората с паника споделяха, че всеки ден инфлацията се усилва. Горивата и цените на питателните артикули порастват фрапантно.

Инж. Павлин Кръстев се ангажира да спомага пред другите институции за решение на тези проблеми на хората, които са от неговите пълномощия. Той съобщи, че народните представители от кърджалийската листа на Движение за права и свободи ще не престават със срещите си с жителите и ще слагат техните въпроси и проблеми пред Народното събрание.

„ По самодейност на община Ардино, нашите народни представители направиха съответното искане пред министъра на районното развиване за рехабилитация на третокласния път Кобиляне – Брезен – Боровица – Долна Сполука.

Министърът на районното развиване Гроздан Караджов пое ангажимент през 2023 година пътят да бъде включен в идната Програма на Агенция „ Пътна инфраструктура “ за планиране, оценка и избор на реализатор за цялостното поправяне на правата “, съобщи инж. Павлин Кръстев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР