Приемът на руското лекарство Арепливир за лечение на подобрява състоянието

...
Приемът на руското лекарство Арепливир за лечение на подобрява състоянието
Коментари Харесай

Руски медикамент показва изключително висока ефикасност при коронавирус

Приемът на съветското лекарство " Арепливир " за лекуване на усъвършенства положението до цялостно излекуване на 90% от пациентите, заяви ТАСС. Агенцията цитира изказване на член-кореспондента на Руската академия на науките и шеф на Медицинския институт на Мордовския държавен университет Лариса Баликова.
" Употребата на " Арепливир " в съпоставяне със общоприетата терапия сподели неговата резултатност при оздравяването, което е с 4 дни по-кратко. Забележителна е и периодичност на излекуване на пациентите под амбулаторно наблюдаване, достигаща 90 на 100 ", посочи Баликова. По нейните думи препоръчаната скица на лекуване планува приема на 70 таблетки по време на курса, без значение от телесната маса на пациента. При тестванията с препарата той провокирал прекъсване на треската още на третия ден на лекуването, както и нормализация на насищането на кръвта с О2 още на петия ден. Подобрява се положението на белите дробове до цялостното им изцеление при безспорното болшинство от пациентите, оповестява още.
 Учени откриха същински палач на ковид Учени откриха същински палач на ковид
Поредна вяра за победа над ковид дадоха на света учени от университета в Питсбърг. Те са разкрили най-малкото протеиново съеди...
" Терапията с " Арепливир ", който се характеризира с добра търпимост, е разрешила да бъде прекъснато прекосяването на болестта до по-тежки форми и животозастрашаващи положения ", посочи Баликова. Лекарството се създава в предприятието " Биохимик " в град Саранск, минало е през регистрация и може да се ползва амбулаторно. В тестванията на " Арепливир " участваха 200 пациенти на възраст от 18 до 80 години, приети в болница с коронавирусна зараза в пет града на Русия.
Преди два дни препаратът се появи в московските аптеки. Опаковка от лекарството коства 12 320 рубли, което е към 268 лв., и може да се закупи с рецепта. „ Арепливир “ е основано въз основата на лекарството „ Фавипиравир “. Лекарството беше утвърдено от съветското здравно министерство още през юни, само че до момента се употребява извънредно за лекуване на пациенти в лечебни заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР