Приемането в Шенген е един от външнополитическите приоритети на това

...
Приемането в Шенген е един от външнополитическите приоритети на това
Коментари Харесай

Денков: Приемането ни в Шенген е външнополитически приоритет

Приемането в Шенген е един от външнополитическите цели на това държавно управление. Това разгласи министър председателят Николай Денков в Народното събрание по време на блицконтрола.

Той сподели, че я идващите месеци ще направи всичко допустимо, че България си е свършила работата по запазване на границите. Акцент е Капитан Андреево, като и там се работело интензивно с вътрешния министър. Това, което Европейска комисия чака у нас е подсилване на правораздаването. България стои политически доста по-добре от предходни държавни управления , безапелационен бе Николай Денков.

От отговорите му стана ясно, че има смущаващи детайли по енергийните контракти на служебния кабинет, изключително с турската страна. Проверките не престават, увери министър-председателят. Заради комерсиална загадка той информация не може да разкрие и посъветва депутатите да основат краткотрайна комисия, която да изследва тематиката. о ще бъде избавено, само че битката към момента не е завършила . Етеричните масла не са нездравословни, безапелационен бе Денков. Имаме 4 години, в които да защитим неговото потребление.

Целта на изпращането на боеприпаси с изтичащ период на валидност за Украйна е да не плащаме за тяхната утилизация, стана ясно още от думите на премиера. Той още веднъж увери, че няма да пращаме жива мощ. Няма да се дава нищо, което да повлияе на боеспособността на нашата войска.

Премиерът увери, че не се поставя . Страната ни трябвало да избере дали да развива реакторите на площадката Белене или Козлодуй. Няма заплаха БЕХ да бъде разгласен в неплатежоспособност, посочи още министър председателят Денков и акцентира, че няма заплаха за енергетиката ни по отношение на ограниченията, които се подхващат в бранша.
 Депутатите одобриха още един закон по пътя ни към Шенген
Депутатите одобриха още един закон по пътя ни към Шенген

Със законопроекта се оферират ограничения на национално равнище, нужни за обезпечаване осъществяването на правни актове на ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР