приема Кадис в мач от 18-ия кръг от испанската Ла

...
приема Кадис в мач от 18-ия кръг от испанската Ла
Коментари Харесай

Ла Лига НА ЖИВО: Реал Мадрид 0:0 Кадис, натиск на "лос меренгес"

приема Кадис в мач от 18-ия кръг от испанската Ла Лига. Срещата е с начален час 22,00 и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО в уеб страницата
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След шест минути игра в Мадрид Винисиус форсира добре и заплаши вратата на Ледесма, само че бранител на Кадис се намеси чудесно в защита и блокира шута на бразилеца. Малко по-късно гостите дадоха отговор с удар от въздуха на Фали, само че топката излезе в навън.

В 17-ата пък Ледесма не бе усложнен, откакто състезател на Реал не откри топката задоволително акуратно и тя отлетя навън. Шест по-късно пък Валверде стреля мощно от разстояние, само че Ледесма се намеси съвършено и мазета.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Малко след подновяването на играта Акапо от гостите се жертва на два пъти с шпагати, с цел да спре опитите на Реал " да отключи " вратата на Ледесма.
В 56-ата белгиецът Азар се извиси и стреля с глава, само че ударът му бе отразен от Ледесма.


РЕАЛ МАДРИД: Куртоа - Е. Милитао, Алаба, Азар, Кроос, Бензема, Каземиро, Валверде, Лукас Васкес, Винисиус, Ф. Менди
КАДИС: Ледесма - Йонсон, Фали, Алекс, Лозано, Аларкон, Лалехо, Акапо, Хуан Кала, Собрино, Еспино
Белгиецът Еден Азар ще бъде измежду титулярите за Реал Мадрид при семейството на Кадис довечера в среща от 18-ия кръг на Ла Лига, удостовери старши треньорът Карло Анчелоти. Азар не е бил в стартовия състав на Реал от 28 септември, когато мадридчани изгубиха от Шериф Тираспол в Шампионската лига.
Анчелоти съобщи, че включването на Еден Азар измежду титулярите не е обвързвано с отсъствието на 6 играчи от състава поради ковид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР