Приехме 5 от 12 важни законопроекта. Приеха се важни законопроекти,

...
Приехме 5 от 12 важни законопроекта. Приеха се важни законопроекти,
Коментари Харесай

Крум Зарков: Ще предложа същите законопроекти за съдебна реформа

Приехме 5 от 12 значими законопроекта. Приеха се значими законопроекти, символните обаче останаха на назад във времето. Това съобщи пред служебният министър на правораздаването Крум Зарков. По думите му, всички тези законопроекти са минали през необятни разисквания. 

" Според мен се получиха положителни. Ще прегледаме още един път полемиките в Народното събрание, с цел да забележим дали има нещо, което можем да нанесем. В по-голямата си част тези полемики бяха много несъдържателни от позиция на това, че те стопираха на първо четене. Ще създадем обзор на всичко, което се сподели, само че като цяло мога от в този момент да заявя, че законопроектите ще бъдат същите или най-малко същите ще предложа на Министерски съвет, който би трябвало да реши дали да ги даде на вниманието на Народното събрание ", изясни Зарков. 

Това са тежки политически решения, зад които би трябвало да има политическо болшинство, акцентира той и добави, че през идващите 2 месеца ще се занимава с работа, която по-пряко касае и жителите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР