Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара

...
Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара
Коментари Харесай

Ревизоро: Станах министър, за да не падне правителството

Приех поста, с цел да няма напрежение и държавното управление да изкара целия мандат. Това разяснява Емил Димитров-Ревизоро, който беше номиниран на Коалиционния съвет в Министерски съвет за заместител на Нено Димов, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Очевидно е, че ще би трябвало да се заплати доста скъпа цена, явно е, че всички са решили, че би трябвало аз би трябвало да я платя. Не горя от предпочитание, само че в случай че някаква работа би трябвало да се свърши ще я свърша.
Запитан по какъв начин ще разяснява оставката на Нено Димов – Димитров съобщи, че „ първата му работа е да се разведе с жена си, да завърши всички сметки и да ги подари на децата си, с цел да не пристигна някой на следващия ден и да им го вземат и като съм с една карта от 1000 лв. в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат най-малко на децата. Какво да мисля – отивам работа, би трябвало да се случи “.
Ревизоро съобщи, че въпреки всичко ще му се наложи да види дали е източен язовирът, в случай че да – по какъв начин. Откога е по този начин казусът. „ Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли че би трябвало да отиде в чужбина. Защото, в случай че даваш вода- отиваш в пандиза, в случай че не даваш- хората остават без работа. Един ден споделят желаеме вода, на другия - желаеме парно, на третия – желаеме работа.Трябва да се търси баланс сред бизнеса и работата “.
Емил Димитров е безапелационен, че всички фабрики като „ Стомана “ в страната би трябвало да си намерят лични водоизточници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР