Приех поканата на вътрешния министър Иван Демерджиев да работя по

...
Приех поканата на вътрешния министър Иван Демерджиев да работя по
Коментари Харесай

Бившият шеф на Пожарната Николай Николов се отказва от политиката

„ Приех поканата на вътрешния министър Иван Демерджиев да работя по въпросите за понижаване на бедствията ”. Това съобщи в студиото на предаването „ На фокус ” комисар от запаса Николай Николов, който дълги години ръководеше Националната пожарна.

" Познавам се с премиера Борисов, работили сме дружно, все още не стои на дневен ред влизането ми в политиката. Продължавам с това, с което до скоро се занимавах ", сподели Николов.

Той е оптимист за бъдещето на пожарната и счита, че екип от млади амбициозни хора, може да направи доста. Призна, че носи носталгията по работата и продължава да се чува с сътрудниците си, тъй като има 43 години стаж в пожарната.

За издирването на 25-годишния Емил Боев комисар Николов сподели, че познава огромна част от спасителите. „ Аз съм от Перник. Терените не са толкоз пресечени, колкото има гъста растителност. Доброволците натрупаха опит предходната година, бързо се провеждат ”, безапелационен е Николов и добави, че се е чул с приятелката на изчезналия млад мъж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР