Придружен е с пасивна писалка, която не изисква батерия, разпознава

...
Придружен е с пасивна писалка, която не изисква батерия, разпознава
Коментари Харесай

XP-PEN Artist 15.6 – отключва творческия потенциал

Придружен е с пасивна химикалка, която не изисква батерия, разпознава 8192 равнища на напън и е съчетаем с известния графичен програмен продукт

XP-PEN Artist 15.6 дава независимост за творчество на графичните дизайнери

Графичните експерти в днешно време имат невероятни принадлежности да осъществят концепциите си – както богат на функционалности програмен продукт, по този начин и забавни хардуерни устройства за изпробване до границите на креативните благоприятни условия. Представяме ви един екран с химикалка за изобразяване, който може да отговори на потребностите на експертите в графиката.

Иновативният и удобен като размер XP-PEN Artist 15.6 , предлаган от онлайн магазина Cafago, е екран за цифрово изобразяване с приложение в разнообразни области, включително дизайн, планиране, образование, уеб разработки и така нататък Моделът поддържа резолюция Full HD 1920×1080 пиксела с 16,7 млн. цвята (покрива 75% от цветовата гама Adobe RGB), настройваща се бляскавост и висок контрастност (800:1) за чисти и живи картини. Качествено защитно стъкло обезпечава висока точност при рисуването и в същото време защищава от замърсяване с прахуляк.

XP-PEN Artist 15.6 поддържа резолюция FHD и разпознава 8192 равнища на напън

Мониторът се отличава също с сензитивност към 8192 равнища на напън и равнище на отчитане 266RPS, което подсигурява точно и безпрепятствено цифрово изобразяване. Нещо повече, съпътстващият въздържан стилус не се нуждае от батерия за зареждане и поддържа бързо превключване сред функционалностите за изобразяване и заличаване. 6 дефинирани от потребителя къси команди (shortcuts) обезпечават бърз достъп до най-често употребяваните функционалности.

XP-PEN Artist 15.6 има необятен зрителен ъгъл от 178 градуса и реверсивен Mini USB Type-C порт за бързо предаване на данните. Освен това дизайнерският екран е комфортен за потребление както с лява, по този начин и с дясна ръка. Този радушен екран за експерти и фенове има грациозен дизайн и е елементарно портативен за потребление на разнообразни места и в разнообразни потребителски сюжети.

XP-PEN Artist 15.6 има размери 44х27,7х1,1 см и е относително лек – тежи 1,48 кг

Мониторът е съчетаем с най-разпространените операционни системи и графични приложения, включително Windows 10/8/7/Vista, Mac OS 10.8 и по-нови, PS, Painter, Adobe, Illustrator и други Захранва се през адаптер 5V/2,3A от електрическата мрежа, има размери 44х27,7х1,1 см и е относително лек – тежи 1,48 кг. В комплекта на продукта са включени самият графичен екран, въздържан стилус дружно с държач, ръкавица и забрадка за разчистване, USB кабел 3-в-1, разширителен USB кабел, HD адаптер-кабел за Mac и документи.

Можете да купите XP-PEN Artist 15.6 на цена от €299 (вместо за €329,99) в онлайн магазина Cafago при потребление на ваучър L819OS , годен до 15 декември. Моделът се доставя от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР