Придружаван от свой мениджър, гръцкият певец е транспортиран до болницата.

...
Придружаван от свой мениджър, гръцкият певец е транспортиран до болницата.
Коментари Харесай

Същински Кошмар Сполетя Легенда На Гръцката Музика В Банско! Страшно Е!

Придружаван от собствен управител, гръцкият артист е превозен до болничното заведение. ВИП пациентът е обслужен в МБАЛ – Благоевград от екип отпред с дежурния доктор доктор Бъскова и медицинските експерти О. Секулска, К. Рекарска и Д. Десподска. „ Пациентът постъпи през вчерашния ден към 22,30 часа с обща изнемощялост, висока температура над 38 градуса и недоволства от неведнъж повръщане, в първия миг не го разпознах, макар че съм фенка на неговите песни ”, споделил дежурният доктор доктор Бъскова.

„ Предприети бяха незабавни дейности и положението му бе нормализирано на място, след направените проучвания бе открито, че се касае за остра вирусна зараза. След лекарския обзор е назначена терапия с рекомендация за повторна консултация. Работя в незабавно поделение от две години, сега специализирам гастроентерология. Дежурствата в незабавно поделение са извънредно тежки, случаите са сериозни и изискват бърза реакция, работата несъмнено е с доста адреналин и натоварва душевен, само че този пациент ми вдъхна кураж. Довери се на нашия екип и си потегли с признателност.

Трогната съм от обстоятелството, че артистът, който не знае български език, е научил най-важната дума – благодаря! Написа го и на записка, която остави със собствен подпис, това доста ме развълнува. Всяка топла дума в символ на благодарност към екипа е незабравима за нас, работещите в незабавния бранш ”, заключи доктор Бъскова. Гръцкият артист прочут измежду българската аудитория с шлагерите си, неотдавна снима клип в село Дъбрава. Гръцката звезда, както „ Струма “ писа, употребява за фон китната вила на сънародника си с бизнес у нас Янис Козас и покрайнините на Дъбрава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР