Придобилата скандална известност 21-годишна танцоьрка Габриела Медарова отново попадна в

...
Придобилата скандална известност 21-годишна танцоьрка Габриела Медарова отново попадна в
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития! Танцьорката Габи ударила Катя след секс в тоалетните, разбила й носа с юмрук

Придобилата скандална популярност 21-годишна танцоьрка Габриела Медарова още веднъж попадна в следствения арест, откакто разруши носа на своята връстничка Катя Андреева точно на рождения й ден в настоящ пловдивски чалга клуб. Това съобщи " Телеграф ".

Габи, която преди няколко дни с джипа си БМВ Х5 пияна и дрогирана помля 10 паркирани коли в " Кючук Париж ", този път налетяла на Катя, до момента в който танцьорката се затворила в една от кабинките с приятеля си Пачо. Двамата не са дали смислени пояснения какво са правили затворени в една от кабинките на дамската тоалетна, само че всички разясняват, че може би са правили секс вътре. Според осведомени Габи се ядосала на Катя, тъй като напирала да влезе в кабинката. Самата танцьорка твърди, че я блъснала несъзнателно с вратата, когато излизала, и по този начин разрушила носа й.

Преди случая двете с Габриела не се познавали. Няма данни сред тях да е имало спор преди този момент или пък сред фирмите им в чалготеката. " С приятеля си са били в тоалетната дружно. Не е имало никакви предварителни диалози или експанзия с пострадалата. Излиза от тоалетната и удря юмрука в лицето на другото момиче ", изясни представителят на локалната прокоратура и заместител на районния прокурор Атанас Илиев. При удара Катя паднала на земята, обляна в кръв, и по-късно потърсила здравна помощ.

Тя е твърдо решена да съди Габи, макар че танцьорката правила доста опити да се свърже с нея, с цел да й се извини и да се спогодят. Получила безапелационен отвод за връзка от страна на пострадалата. Въпреки изказванията на Габи, че тя я е блъснала несъзнателно с вратата, очевидци настояват, че ударът е бил с пестник. След като я прибраха в ареста, танцьорката смени версията и разгласи, че към 2,50 ч. през нощта на 11 май, без да желае е подпряла Катя и по този начин я е наранила. Разказала пред проверяващите, че й прилошало, тъй като била на доста мощни медикаменти. Хапчетата й били предписани от психиатър след мелето с 10-те коли в Кючук Париж. Пиела ги за утешение, защото била напрегната след ареста и медийния звук към нея.

" Тя за алкохол и опиати все още има цялостна възбрана. Не е пила, само че й е прилошало от мощните медикаменти. В тоалетната била с приятеля си точно тъй като й прилошало от тях ", изясни версията бранителят й Орлин Търновалийски. Така той разсея изказванията, че Габи и Пачо влезнали в кабинката на дамската тоалетна за други, по-интимни неща. " Двамата живеят дружно и няма потребност да влизат в тоалетна за каквото и да е ", сподели още той.

" Това е безчинство ", безапелационен е прокурор Атанас Илиев. Той посочи, че производството за юмрука в лицето е за лека телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР