Причините за смъртта ѝ все още не са официално потвърдени,

...
Причините за смъртта ѝ все още не са официално потвърдени,
Коментари Харесай

Дъщерята на Сия от “Фермата”: Майка ми си отиде неразбрана!

Причините за гибелта ѝ към момента не са публично доказани, само че съгласно осведомени тя е преживявала много тежък интервал. Бил забъркан даже и незнаен мъж, за който се счита, че я е подлагал на систематичен тормоз. Освен това Сия поначало била склонна към меланхолия и черни мисли, по тази причина и взела решение да скочи от терасата на дома си. Апартаментът на русокоската бил запечатан и проверяващите събирали нужната информация, с цел да доближат до истината.

За страдание, Анастасия оставя щерка, която оттук нататък ще би трябвало да се оправя сама с живота. Младото момиче разчувства аудиторията с умилителните си думи за майка си. Освен че ѝ благодари, че е точно нейно дете, напомня и огъня, носен от ненадейно отишлата си жена. По думите ѝ майка ѝ си е отишла неразбрана и евентуално има редица аргументи за това.

Приятели и близки сътрудници на без време напусналата този свят Сия набират средства, с цел да може щерка ѝ да се елементарни с нея почтено. Главното им предпочитание е Теа да може да изпрати майка си почтено и по-лесно да преодолее този сложен миг. Участничката от “Фермата ” бе измежду най-усмихнатите облици, които предаването в миналото е събирало. Каквато и да е била драмата ѝ, Бог да я елементарни!

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР