"Причините са твърде много, за да бъдат обобщени накратко. Има

...
"Причините са твърде много, за да бъдат обобщени накратко. Има
Коментари Харесай

Александър Симов захапа Борисов и Горанов, даде да се разбере защо Нинова е подала оставка

"Причините са прекалено много, с цел да бъдат систематизирани в резюме. Има какво да си създадем като личен разбор. Ако би трябвало персонално да посоча няколко аргументи, ще стартира с вътрешните. Всяка партия би трябвало да бъде самокритична ". Това съобщи в ефира на Нова тв депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов, който разяснява резултатите от евроизборите.

"БСП потегли към тези избори доста добре, акцията ни беше хубава, трябваше ни още време да развием нашите послания. В Българска социалистическа партия за жалост разделяне ни спъна на финала. В момента, в който Българска социалистическа партия трябваше да има обединен глас, не съумя да го направи.

Дай боже всеки му такава загуба. С един народен представител повече и повече гласове. Не считам,че можем да приказваме за проваляне, разгромяваща загуба или нещо друго, акцентира социалистът.

"Не върви да си сътворяваме въпроса кой е отговорен. Според мен в първичния си вид листата беше по-добра, оригинала на госпожа Нинова. Станишев получи своето на тези избори, изкара много преференции. Той е бил в правото си да търси своите дейности.

БСП трябваше да даде знак за някаква смяна на тези избори. Не е виновността на Станишев или на Национален съвет.

„ Нинова подаде оставка, тъй като откакто Българска социалистическа партия не съумя да завоюва изборите, е належащо да влезем в обичайна процедура тя да получи доверието на цялата партия. Тя подава оставка и привиква конгрес, на който оставката да бъде доказана публично. Оттам нататък процедурата по правилник на Българска социалистическа партия е да има общопартиен избор на водач ", съобщи Симов.

"В устава на Българска социалистическа партия бе записано, че ръководителят на Българска социалистическа партия се избира от цялата партия с директен избор. Ще има хора, които ще изискат да анулират това предписание и да се върне остарялото предписание. Аз като социалист не мога да приема отиването към предишното.

Ние сме убедили гласоподавателите, че сме опция на ГЕРБ. Проблемът е в кошмарното съмнение на жителите, че политиката може да промени живота им. Няма да приема позите на Бойко Борисов, в случай, че за тях са дали своят вот 9% от гласоподавателите. Получихме доста предложения за апетитно присъединяване във властта ", разяснява Александър Симов.

"Хлябът и ножът са в ръцете на Владислав Горанов. Финансовото министерство обезпечава тези дотации. Те са тези, които разпределят парите. Не разбрах по какъв начин от тази драма на "Позитано " би трябвало да си създадем сметка. Големият въпрос е за какво Владислав Горанов не си е направил тази сметка. Не се занимавам с финансите, с цел да мога да ви го кажа. Когато има осъществен подобен гаф, не тръгваме да се занимаваме с тези, които са жертви на гафа, а този, който го е направил. Горанов от дълго време трябваше да е написал оставката си самичък ", заключи "червеният " политик.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР