Причините са лични и на този етап не бих искал

...
Причините са лични и на този етап не бих искал
Коментари Харесай

Изненада! Георги Манолов напусна Общинския съвет на Несебър

Причините са персонални и на този стадий не бих желал да ги разгласявам, сподели политикът

Едно от най-разпознаваемите имена в Общинския съвет на   напуща по лично предпочитание локалния парламент, научи Флагман.бг.

Още във вторник, след постоянната сесия на Общински съвет Несебър, той е уведомил сътрудниците, че счита да подаде оставката си преди идващото съвещание, а през днешния ден, по наша информация, към този момент е входирал заявлението до Общинската изборна комисия (ОИК), с което пълномощията му ще бъдат прекъснати.

На негово място в несебърския локален парламент влиза Недялко Йорданов от Обзор, който ще заеме банката до различен знаков общински консултант –.

„ Да, правилно е! Тръгвам си от Общинския съвет. Причините са персонални и на този стадий не бих желал да ги разясня обществено “, сбит бе Манолов пред Флагман.бг.

Той има два мандата в Общински съвет от листата – от десни обединения с съществена партия Съюз на демократичните сили. Георги Манолов е и някогашен зам.-кмет на Несебър. Сочен е за технократ и експертизата му се ценеше от всички сътрудници в Общински съвет.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР