Причината за такава безпрецедентна стъпка, според която Киев може да

...
Причината за такава безпрецедентна стъпка, според която Киев може да
Коментари Харесай

Украйна получава от САЩ изтребители Ф-35

Причината за такава невиждана стъпка, съгласно която Киев може да получи съвременна въздушна техника, се крие, преди всичко, в нуждата от продажба на към този момент създадените самолети. Според американски анализатори това ще минимизира вредите за производителите на американския военно-промишлен комплекс.

Отбелязано е, че продажбата на изтребителите Ф-35 на Украйна може да аргументи разсекретяване на най-новите технологии на НАТО, тъй като Киев не е член на алианса, поради което е допустимо попадането на тайните „ в ръцете на противника”, оповестява "Поглед инфо ". В допълнение, би трябвало да се вземе поради близкото разположение на съветските системи за противовъздушна защита наоколо до границите на Украйна - има избрани опасности за тези самолети, за които Съединени американски щати към момента нямат подмяна.

Предлага се програмата за доставяне с изтребителите да се прави посредством кредитни средства, като част от разноските може да бъде покрита посредством прекачване на редица военни бази в Украйна на американската войска, в това число и на крайбрежието на Черно море.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР