Причината за смъртта на актьора Матю Пери все още не

...
Причината за смъртта на актьора Матю Пери все още не
Коментари Харесай

Започва разследване за смъртта на Матю Пери от Приятели

Причината за гибелта на артиста Матю Пери към момента не е известна и ще бъде открита едвам след в допълнение следствие от правосъден доктор. Това заяви полицейското ръководство в Лос Анджелис.

Негов представител удостовери, че не е имало следи от нанесени контузии по тялото на звездата. Актьорът, придобил известност с ролята си на Чандлър в сериала " Приятели ", беше открит мъртъв в събота в дома си.

Изданията " LA Times " и TMZ, които първи оповестиха новината, обявиха, че Пери е бил открит в своята вана. Аутопсията, осъществена от специалистите е била непълен, по тази причина полицията към момента чака резултатите от токсикологичните проучвания, с цел да дефинират повода за гибелта на Пери, Изготвянето на тези отчети обаче може да отнеме седмици.

Според източник от правоприлагащите органи, представен от CNN, проверяващите ревизират дали гибелта на артиста е настъпила вследствие на приемане на непознати субстанции. Властите отхвърлят версията за вероятно принуждение.

В неделя фамилията на Пери разгласява изказване за сп. " People ", в което се споделя, че са " съкрушени от трагичната загуба на нашия обичан наследник и брат ".

" Матю донесе толкоз доста наслада на света, както като артист, по този начин и като другар. Всички вие означавахте толкоз доста за него и ние оценяваме голямата ви обич ", се споделя в изказването.

Пери е бил прям за битката си със зависимостта си към болкоуспокояващи и алкохол и обстоятелството, че неведнъж е посещавал рехабилитационни клиники. През 2016 година той признава в изявление за BBC, че съвсем не може да си спомни три години от фотосите на " Приятели " поради несъразмерната приложимост на алкохол и опиати.

Преди година излезе и неговата автобиография " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ", в която той разказва тази своя житейска битка.

В нея той написа, че желае да бъде запомнен " като човек, който е живял добре, обичал е добре, търсил е " и че " най-важното за него е, че желае да оказва помощ на хората ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР