Причината за смъртта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна травма.

...
Причината за смъртта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна травма.
Коментари Харесай

Прокуратурата: Причината за смъртта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна травма

 Причината за гибелта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна контузия. Това заяви в предаването " Здравей, България " представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Обвинен за жестокото закононарушение е 21-годишният Мартин Трифонов. Мъжът има предходна присъда за блудничество и опит за обезчестяване, а наказването, което му е било присъдено тогава, е 8 месеца условна присъда и изпитателен период от 2 години, изясни представителят на основния прокурор.

" Лицето е направило цялостни признания в разпита му като обвинено лице. Това признание е друго от това, което би могъл един обвиняем да направи пред съда, когато бъде импортиран обвинителен акт ", каза Арнаудова.

" Обяснил е интензитета и метода, по който е нанесъл ударите. Използвал е камък за нанасяне на тежки пострадвания по детето. Твърди, че е направил тези дейности под въздействието на алкохола. Това, несъмнено, не оправдава лицето ", съобщи още представителят на основния прокурор.

" Нямаме данни за ненавременна или несъответстваща интервенция на медицинския екип. Причината за гибелта на детето е тежка черепно-мозъчна контузия с излив на мозъчно вещество, несъвместимо с живота ", изясни Арнаудова.

Тя разяснява и случая с откритите тела край Негован.

" След осъществяване на повторния оглед са открити голям брой човешки остатъци в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два натрупа. Единият сигурно на жена, за другия към момента не се знае какъв е полът на жертвата ", съобщи Арнаудова. " Напълно допустимо е убийството да е осъществено от роднина и лицата да не са оповестени за търсене ", сподели още Арнаудова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР