Причината за смъртта е удавяне, сочат резултатите от аутопсията. Установени

...
Причината за смъртта е удавяне, сочат резултатите от аутопсията. Установени
Коментари Харесай

Прокуратурата и МВР: Нещастен случай и самоубийство - основни хипотези за смъртта на журналиста Георги Александров от Варна

" Причината за гибелта е удавяне, сочат резултатите от аутопсията. Установени са височинни контузии, в резултат на рухване. Не са открити никакви медицински находки и контузии, които да са породени от принуждение ", прецизираха шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна старши комисар Даниел Пашов на брифинг във Варна във връзка със гибелта на журналиста Георги Александров и Апелативен прокурор Владимир Чавдаров. 

``
реклама

Никакво подозрение нямаме за повода за гибелта. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

" Тялото е намерено в плавателния канал. За да няма спекулации, тръбата, в която породи повреда се намира на 2 км западно. Тялото е намерено на напълно друго място ", прецизираха от полицията. Освен това починалият е имал пост във Facebook, където декларира, че няма потребност от следствие, защото аргументите за замърсяването са ясни, добави Апелативен прокурор Владимир Чавдаров.

Установяват се всички, с които е контактувал в деня преди гибелта си. Води се следствие дали това депресивно положение е било под въздействие на алкохола, или има друга причина.

Досъдебното произвеждане работи по две съществени хипотези - трагичен случай и самоубийство. Извършен е оглед на мястото на престъплението и е назначена експертиза. Установени са 1,26 промила алкохол в кръвта, 2,04 в урината и 1,94 в гръбначно-мозъчната течност. Предстои експертиза, която ще откри каква е била концентрацията на алкохол сега на гибелта. " Апелативният прокурор има данни за количества алкохол, което е имало в тялото и то 48 часа след гибелта ", уточнха още от полицията. 

 



Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР