Причината за състоянието на руския опозиционер може да е диабетна

...
Причината за състоянието на руския опозиционер може да е диабетна
Коментари Харесай

Нова версия за състоянието на Навални

Причината за положението на съветския опозиционер може да е диабетна кома или проблем с мозъчното кръвообращение, споделиха медицински специалисти пред " Известия ", съобщи БГНЕС.
Според обявата, лабораторните проучвания разкриват нараснали равнища на кръвна захар и ацетон в урината, до момента в който електрокардиограма (ЕКГ) демонстрира метаболитни промени в миокарда.
 Меркел и Макрон показаха угриженост за Навални, оферират помощ Меркел и Макрон показаха угриженост за Навални, оферират помощ
Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Еманюел Макрон показаха угриженост от известията за хипотетично " отравяне "...
Експерт по незабавна здравна помощ твърди пред " Известия ", че нарасналите равнища на ацетон и захар, както и метаболитните промени в миокарда, могат да демонстрират допустима диабетна кома. Това може да бъде породено от физическо натоварване, стрес или нервни прекарвания.
Той означи, че може да приказва и за тромбоза на огромните мозъчни съдове, която за малко време може да докара до кома.
От своя страна ендокринологът Алексей Калинчев изрази мнение, че данните от теста могат да демонстрират, че Навални има диабет вид 1.
По-рано източник в региона на медицината сподели, че клиничната картина, сходна на тази на Навални, е присъща както за интоксикация, по този начин и за някои други остри положения. " Сега се допуска отравяне с натриев оксибутират ", изясни източникът.
 Комата на Навални не е от ковид, инсулт или инфаркт Комата на Навални не е от ковид, инсулт или инфаркт
Лекарите прегледали Алексей Навални, който е в кома в отделението за интензивно лекуване на болничното заведение в Омск, изключили като причина за...
Ръководителят на Фонда за битка с корупцията (ФБК) се почувства зле на борда на самолета по маршрута от Томск до Москва. Лайнерът незабавно се приземи в Омск, след което.
Прессекретарят на ФБК Кира Ярмиш допусна, че Навални е токсичен. Все още няма удостоверение на тази версия.
В четвъртък вечер Анатолий Калиниченко, заместител основен доктор на Омската незабавна болница №1, съобщи пред РИА Новости, че лекарите въз основа на резултатите от изследванията не са разкрили признаци на инсулт, инфаркт или инфекциозни лезии, в това число ковид.
Германия смята за належащо да обясни обстановката към Алексей Навални, само че е подготвена да му даде здравна помощ, съобщи немският канцлер Ангела Меркел по време на диалозите с френския президент Еманюел Макрон във Форт Брегансон. Франция и Германия са подготвени да дават здравна помощ, само че настояването за това би трябвало да пристигна от Русия, добави канцлерът.
 Отровен чай и в спомените на Анна Политковская Отровен чай и в спомените на Анна Политковская
" Самолетът излетява. Моля да ми донесат чай. Да стигнеш от Ростов до Беслан лишава доста часове, а военният опит ме е научил, че преди пъ...
Трябва незабавно да се обясни какво и по какъв начин тъкмо се е случило. Ще настояваме това да стане по явен и транспарантен метод, добави Меркел като пожела скорошно възобновяване на Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР