„Причината за раздялата ми с Джулиана няма да бъде издадена.

...
„Причината за раздялата ми с Джулиана няма да бъде издадена.
Коментари Харесай

Илиян дебнал Джулката година

„ Причината за раздялата ми с Джулиана няма да бъде издадена . Държа да запазя тази информация в загадка.Целта ми е детето ми да бъде умерено и щастливо-само това ме интересува “. Така дава отговор на въпрос за аргументите за раздяла пред вестник „ Уикенд “ вторият брачна половинка на Джулиана Гани Илиян Найденов. Той е безапелационен, че още през лятото на предходната година е усетил, че нещата сред двамата се окончателно изпортени, само че още тогава Джулката му споделила, че няма да му даде детето-сина Давид.

Затова една година той събирал доказателства против нея. Hotnews.bg напомня, че част от тези доказателства той разгласява и провокира величествен скандал.След делото, чието решение присъди правата върху дребния Давид на татко му, моделката беше първата, която проговори. Джулката даде да се разбере, че тя се е показала като умен човек, изискал да защищити детето си от драми. В първото си изявление, което даде Илиян след събитията, той беше безапелационен - "делото протече, както би трябвало ". И макар думите на Джулиана, той загатна, че в действителност тя е решила, че за самата нея е по-добре детето да остане при бащата.

Засега обаче делото за развода сред двамата към момента няма дата или най-малко Илиян не знае за нея. Категоричен е обаче, че и той, и Гани нямат търпения бракът им да завърши.Към момента Илиян и синът му живеят в София, като постоянно пътуват към Монтана, където Найденов има бизнес. Илиян признава, че финансово е повече от добре, като даже е купил две жилища - едно за себе си и едно за детето, в София.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР