Причината за подозренията е, че тя често му давала подаръци.

...
Причината за подозренията е, че тя често му давала подаръци.
Коментари Харесай

Бомба! Сапунките Бледнеят! Избягалата Съпруга На Шейха На Дубай Хая Е Въртяла Любов С Бодигарда Си!

Причината за съмненията е, че тя постоянно му давала дарове.

Шейх Рашид заварил една от шестте си дами с бодигарда в дома си в Лондон, откакто през май отпътувал до там без да я уведоми и е решил, че двамата имали прекомерно близки взаимоотношения. По данни на източниците той бил „ шокиран ” от държанието на брачната половинка и изискал от нея неотложно да се върне с него в Дубай. Принцесата отказала и сега двамата се развеждат.

В края на юни Мохамед бин Рашид разгласил в Instagram своя поема, в която назовава брачната половинка си предателка.

Принцеса Хая избяга от брачна половинка с децата и с $40 млн. Съобщаваше се също, че тя била изчезнала още през февруари. Предполагаше се, че дамата се укрива в Германия с 11-годишната си щерка и 7-годишния наследник. Спекулира се също, че тя е поискала там леговище.

Дръзката арабска хубавица, която е добре пристигнала на всеки всемирски банкет.

Предполага се, че тя се притеснява за сигурността си, откакто научила от бодигарда за ориста на Латифа, щерка на Мохамед бин Рашид. Момичето се пробвало да избяга от страната през март 2018 година, само че било разкрито. В медиите се показваха известия, че дъщерята може да е била подложена на мъчения и държана затворена, само че тази информация по този начин и не бе доказана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР