Причината за падането на самолета A320 на EgyptAir в морето

...
Причината за падането на самолета A320 на EgyptAir в морето
Коментари Харесай

Назоваха причината за падането в морето на самолета на EgyptAir

Причината за рухването на самолета A320 на EgyptAir в морето през 2016 година е посочена. Данните са представени от The Wall Street Journal, базирайки се на следствие от френския съд.

Изданието отбелязва, че още преди случая с рухването системите на машината са уведомявали няколко пъти за неизправности. Информацията е постъпвала в техническия център в Кайро, водачите също са знаели за нея, само че не са предприемали нищо. Според обявата, повода за злополуката е приключване на О2 в пилотската кабина и последвало възпламеняване.

Египетското министерство на гражданската авиация е опровергало версията.

Лайнерът Airbus A320 на самолетната компания EgyptAir, летящ от Париж до Кайро, липсващ от радарните екрани на 19 май 2016г.. Впоследствие се оказало, че той е паднал в Средиземно море.

На борда се намираха жители на 12 страни, общо 66 души: 56 пасажери, трима чиновници по сигурността и седем члена на екипажа. Бяха упоменати няколко версии, една от тях беше показана през януари 2017 г.като съгласно нея повода за съдбовния случай биха могли да бъдат електронните джаджи в пилотската кабина, по-специално iPhone 6S и iPad mini.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР