Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените

...
Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените
Коментари Харесай

Директорът на НКЖИ: От БСП ме заплашват и ми налагат политичска репресия

Причината за освобождението на Гергана Алексова е несправяне с поставените задания, макар голямото предпочитание, което тя имаше и политическата поддръжка, с с която разполагаше по време на съдружното държавно управление. Това разгласи инж. Златин Крумов, изпълнителен шеф на НКЖИ, представен от Дарик.

По рано Георги Свиленски и Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия оповестиха на брифинг в централата на Българска социалистическа партия, че уволнението на Алексова е било политическо и тя е била на път да " разплете корупционна скица ".

" Факт е, че с помощта на голямата експертиза на госпожа Алексова за избрани интервали от време компанията остана без горива, без услуги по хигиенизиране на жп гарите и застраховка трудова акцидент на чиновниците. Наложи се да работим изключително, поемайки големи опасности за разрешаването на основаните проблеми ", изясни още Крумов.

Той съобщи, че приема решението на УС на НКЖИ за освобождението й като рационално, а не прочувствено. " Моята роля е да развъртвам компанията и да вардя добре нейния имидж. Никога не сме разрешавали в нашата компания да има корупционни практики и в никакъв случай не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих през днешния ден. Ако това е цената компанията да работи обикновено и транспарантно, аз съм подготвена да я платя ", сподели още генералният шеф.

На въпрос от кой е получавал закани, Златин Крумов отговори: " От същите хора, които през днешния ден оповестиха " политическото уволняване на госпожа Алексова. "

Той е уведомил транспортното министерство и способените органи за " политическа принуда " против него.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР