Причината за мистериозната смърт на 18-годишния Кристиян Мирославово Братоевски е

...
Причината за мистериозната смърт на 18-годишния Кристиян Мирославово Братоевски е
Коментари Харесай

Разкритие: Китайски чай убил 18-годишния Кристиян от Враца

Причината за мистериозната гибел на 18-годишния Кристиян Мирославово Братоевски е корист с опиати, сочат данните от хистологичната експертиза на момчето.
Както BulNews.bg първи заяви, младежът издъхна в дома на баба си и дядо си в село Борован на 27 ноември предходната година. След аутопсията и направените експертизи във ВМА станало ясно, че зрелостникът от ПГТР-Враца е умрял в резултат на остра дихателна непълнота, провокирана от прекомерната приложимост на наркотични субстанции, вкарани в организма му посредством пушене. Младежът постоянно употребявал по този начин наречения китайски чай, споделиха негови близки.
Припомняме, че рано сутринта във съдбовния ден бабата на Кристиян отишла да разсъни внук си, който трябвало да пътува до Враца, където живеел и учел. Младежът обаче не давал никакви признаци на живот и по тази причина била извикана кола за спешна помощ. Пристигналите незабавни медици единствено установили гибелта на момчето.
Последните си дни младежът прекарал във Вършец, където през уикенда купонясвал в къща за посетители с огромна компания. Вечерта в неделя пък прекарал със собствен дълготраен другар Силвио С. Данните от хистологичната експертиза демонстрират, че точно последните 48 часа преди настъпването на гибелта са били съдбовни за Кристиян, защото не е спирал да пуши от дизайнерската дрога.
Китайският чай е синтетичен опиат, който се продава изцяло легално и не попада в графата на неразрешените от закона стимуланти или опиати. Той провокира мощна възбудимост, поради амфетамина, с който се обработват листата на чая. Ако имащи здравословни проблеми младежи пушат китайски чай, могат да получат инфаркт или провали на бъбреците и белите дробове, настояват специалисти.
Аутопсията потвърдила, че белият дроб на Кристиян е бил повреден необратимо от дрогата, която младежът е пушил най-малко от година и половина, само че съдбовна за него се е оказала ударната приложимост от 24 до 26 ноември м.г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР