Причината за изостряне на ситуацията около Украйна се крие в

...
Причината за изостряне на ситуацията около Украйна се крие в
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Истерията на САЩ и НАТО за Украйна е пълна с лъжи и фалшиви новини

Причината за изостряне на обстановката към Украйна се крие в дейностите на Брюксел и Вашингтон и нервността, която те вкарват, сподели Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския държавен глава, оповестява РИА Новости.

„ Като цяло заявяваме и желаеме да обърнем внимание на обстоятелството, че ескалацията на напрежението се реализира посредством осведомителни дейности и съответни дейности, подхванати от Съединените американски щати и НАТО. Говорейки за осведомителна интензивност, имам поради осведомителната нервност, която сме очевидци “, разяснява той във връзка известията за допустима евакуация на фамилиите на чиновници на посолството на Съединени американски щати в Украйна.

Песков означи, че в това време популяризират огромно количество погрешна информация.

" Просто неистини. Имам поради същите тези имитации “, сподели той.

Говорителят на Кремъл също по този начин напомни, че единствено преди няколко дни имаше история, че Русия сякаш изтегля своите дипломати в Украйна.

" Имаше кръг от нервност. Но в последна сметка всичко се сведе до рекомендацията на Държавния департамент. Що се отнася до съответни дейности, виждаме с вас изказванията, които Северноатлантическият алианс разгласява за увеличение на контингента и отправяне на силите към източния фланг. Всичко това води до това растящо напрежение ", сподели Песков.

Той акцентира, че „ всичко това не се случва поради това, което ние вРусия, вършим “.

През последните месеци западните медии все по-често оповестяват за подготовката на Москва за „ инвазия “ в Украйна. Руската страна неведнъж ги опровергаваше и наблягаше, че сходни изказвания се употребяват за изпращане на войските на Северноатлантическия блок наоколо до нашите граници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР